Cazino Constanta

O singură firmă este interesată de dirigenția de șantier pentru lucrările suplimentare de la Cazinoul din Constanța

Compania Națională de Investiții a lansat, în luna august a.c., achiziția pentru dirigenția de șantier necesară lucrărilor suplimentare de la Cazinoul din Constanța. Valoarea estimată este de 404.290,42 lei fără TVA, adică 481.105,60 lei cu TVA (97.345 de euro). O singură firmă este interesată de această achiziție. Este vorba despre Tehnoconsult Proiect.

Tehnoconsult Proiect SRL este o firmă din Constanța, înființată în anul 2004. Aceasta se ocupă de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea. Administrator este Alexandru Florian Mălai. Acesta este și asociat, alături de Sorin Costel Mălai. În anul 2022, societatea a avut o cifră de afaceri de 3.784.189 de lei, un profit net de 1.003.159 de lei și 14 angajați, potrivit listafirme.ro.

Alte contracte câștigate de firma din Constanța

În 2020, Gamaro Dinamic Structure SRL și Tehnoconsult Proiect SRL, având ca lider de asociere SC Mobitom SA, a obținut contractul pentru execuţia lucrărilor, inclusiv a serviciului de proiectare PAC, PT, DDE pentru obiectivul de investiții „Reabilitarea, modernizarea şi mansardarea Creşei numărul 5, Aleea Mimozelor numărul 4, Municipiul Constanţa“, în valoare de 2.562.487 de lei, fără TVA.

Aceeași firmă, în asociere cu Tehnoconsult Proiect SRL, s-a ocupat și de modernizarea sălii de tenis de masă a Liceului Sportiv „Nicolae Rotaru“ din Constanța, în valoare de 2.669.583,46 lei, fără TVA.

Tehnoconsult Proiect SRL a câștigat și contractul pentru achiziția serviciului de asistență tehnică/dirigenție de șantier pentru urmărirea execuției lucrărilor aferente obiectivului de investiții „Reamenajarea locurilor de joacă existente în Municipiul Constanța“ – Etapa 1 – 36 de locuri, în anul 2018, în valoare de 37.497,60 lei, fără TVA.

Sursa Focus Press

O singură firmă este interesată de dirigenția de șantier pentru lucrările suplimentare de la Cazinoul din Constanța

 

 

error: Content is protected !!